Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Μαμάδες μη δίνετε αναψυκτικά στα παιδιά σας!!!!!

Και φυσικά μην πίνετε ούτε εσείς .....


Tα "οφέλη" της coca-cola
                                                         
Tα πρώτα 10 λεπτά :                            

10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας .
Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης .
Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από
την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό
οξύ , που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να
κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας .
20 λεπτά : Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης ..

 Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέποντας
όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος ( και υπάρχει πολύ
ζάχαρη αυτή τη στιγμή ) .

40 λεπτά :
Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί . Οι κόρες σας
διαστέλλονται , η πίεση του αίματος αυξάνεται και
το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα .
Οι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν
αποτρέποντας την υπνηλία .

45 λεπτά :
Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή
ντοπαμίνης , ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης
στον εγκέφαλό σας . Είναι ο ίδιος τρόπος που
λειτουργεί και η ηρωίνη .

60 λεπτά :
Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το
ασβέστιο , το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο
έντερό σας , παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο
μεταβολισμό . Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις
της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών
που αυξάνουν επίσης τη νεφρική αποβολή του
ασβεστίου .

70 λεπτά :  
  Οι  διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν

παιχνίδι ( σας κάνει να πρέπει να κάνετε τσίσα ) .
Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο
ασβέστιο , μαγνήσιο και ψευδάργυρο που
διαφορετικά θα πήγαινε στα κόκκαλά σας , καθώς
επίσης το νάτριο , τον ηλεκτρολύτη και το
νερό .....

80 λεπτά :
Δεδομένου ότι η αναστάτωση μέσα σας
πεθαίνει , αρχίσετε θ ' να έχετε στέρηση ζάχαρης .
Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή και αργόστροφοι .
Έχετε επίσης τώρα , κυριολεκτικά , κάνει τσίσα όλο
το νερό που περιείχε η Coke , μαζί με τις
πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα
μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να
ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυρά
κόκκαλα και δόντια .

Πως η Κόκα Κόλα και η Pepsi μας « ΒΟΗΘΟΥΝ »

Μπορείς να καθαρίσεις μια τουλέτα : 
Καταβρέξτε με ένα κουτάκι Coca -Cola την λεκάνη της
τουλέτας . 1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα .
Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει όλες τις
χρωστικές κιλήδες από τις
πορσελάνες .

Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτήρα
του αυτοκινήτου σας :
Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο ,
βουτηγμένο στην Coca- Cola .

Καθαρίστε τους πόλους της μπαταρία του αυτοκίνητου από την
διάβρωση :
Ρίξτε πάνω ένα κουτάκι Coca -Cola
στους πόλους της μπαταρίας για να εξαφανίσετε
την διάβρωση .....

Η σκουριά φεύγει με την πρώτη : Απλώστε ένα πανί
βουτηγμένο στην Coca -Cola στη σκουριά για λίγο
χρονικό διάστημα .

Μπορείτε να αφαιρέσετε το γράσσο από τα ρούχα :
Ρίξτε ένα κουτάκι Coke
πάνω στον λεκε από γράσσο , μαζί με
απορρυπαντικό , και τρίψτε το κυκλικά . Η
Coca-Cola/Pepsi θα βoηθήσει να εξαφανιστεί ο
λεκές .
Μπορεί  επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρμπρίζ σας !

Αυτό το κατασκεύασμα το πίνουμε ! Φυσικά το χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε και τους λεκέδες μας .


Πληροφοριακά :
Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών , π.χ. Οπτάνθρακα &
Pepsi είναι 3.4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναι
αρκετά δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα ! Το
σώμα μας σταματάει να χτίζει τα κόκαλα περίπου !
στην ηλικία των 30. Μετά από αυτή την ηλικία
αρχίζει να διαλύει τα κόκαλα κάθε χρόνο μέσα από
τα ούρα μας , εξαρτώμενο όμως πάντα από την
οξύτητα του φαγητού που λαμβάνει . Το διαλυμένο
ασβέστιο καταλήγει από τις αρτηρίες , τα αιμοφόρα
αγγεία , το δέρμα , τους ιστούς και τα διάφορα
όργανα , στα νεφρά με αποτέλεσμα την δημιουργία
της πέτρας στα νεφρά .

Τα αναψυκτικά δεν
έχουν καθόλου φυσικά στοιχεία ( σε αντίθεση με
τις βιταμίνες και το φυσικό νερό ) . Έχουν
περισσότερη ζάχαρη , υψηλότερη οξύτητα και
χρωστικά . Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουν
ένα αναψυκτικό μετά από κάθε γεύμα .
Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο ?

Το αντίκτυπο ; 
Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 370 για την λειτουργία της
χώνευσης των ενζύμων . Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι κατά πολύ μικρότερη από 37, μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία των ενζύμων και να τονίσω δημιουργεί στο χωνευτικό μας σύστημα κι αυτό να χωνεύει λιγότερο φαγητό .. Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται . Το ζυμωμένο φαγητό προκαλεί δυσοσμία , αέρια , αποσύνθεση και δημιουργεί τοξικά , τα οποία απορροφούνται από τα έντερα , όπου κι έτσι περνάνε μέσα στο αίμα απ ' διοχετεύεται σε ολόκληρο το σώμα . Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων αρρωστιών .

Μερικά παραδείγματα :
Πριν μερικούς μήνες , έγινε ένας διαγωνισμός στο
πανεπιστήμιο Delhi « Ποιος θα πιεί ! την
περισσότερη Coke ; " Ο νικητής ήπιε 8 μπουκάλια
και πέθανε επί τόπου από την υπερβολική
δόση « μελανικής διοξύνης » στο αίμα του και μη
επαρκής οξυγονώσεως . Από τότε , ο πρύτανης
απαγόρεψε τα αναψυκτικά από την καντίνα του
πανεπιστημίου .


Κάποιος έβαλε ένα σπασμένο δόντι σε ένα μπουκάλι Pepsi όπου μετά από 10 ημέρες αυτό διαλύθηκε ! Τα δόντια και τα κόκαλα είναι τα μόνο ανθρώπινα όργανα που μένουν άθικτα αρκετό καιρό μετά από τον θάνατο μας .
Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το αναψυκτικό στα ευαίσθητα έντερα σας και στο εσωτερικό του στομάχου σας που καταλήγει !

2 σχόλια:

  1. Μπράβο για την ανάρτηση, πραγματικά τα αναψυκτικά είναιεξαιρετικά εθιστικά και επικίνδυνα για την υγεία και καλό είναι να μην φέρνουμε τα παιδιά σε επαφή με αυτά και πρώτα από όλα ας δώσουμε το καλό παράδειγμα εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές! Τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι, πρέπει να αποφεύγουν τα αναψυκτικά, γιατί οι συνέπειες είναι βλαβερές για τον οργανισμό!
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.